Mit navn er Malou, og jeg er kandidatstuderende på psykologistudiet, på Københavns Universitet. Min interesse inden for psykologien spænder bredt, men lige nu er jeg især optaget af børnepsykologi, tilknytning, sorg og køn. 

Jeg synes, at det er meget meningsfuldt at forstå mennesket ud fra dets fortællinger og kontekster. Derfor interesserer jeg mig især for den narrative psykologi, men også for sociokulturelle og poststrukturalistiske retninger.

Jeg håber på at kunne dele mine interesser og viden på en måde, der kan inspirere andre til at reflektere over dem selv og verden. Mest af alt håber jeg på at kunne bidrage med en masse at spejle sig i. Min erfaring er, at man føler sig mindre alene med sine følelser og oplevelser, når man har nogen eller noget at spejle sig i. Her tænker jeg især på andres fortællinger, der kan hjælpe os med at finde mening i vores egne. Jeg vil gerne vise, hvordan vi ved at være nysgerrige på andre, kan blive klogere på os selv. Her håber jeg på at mine litteratur, podcast og andre medieanbefalinger kan være en hjælp til lige præcis dette.

Jeg har bla. skrevet artiklerne:

Hjælp til din vintertræthed

Når julen er en svær tid

Det er okay, ikke at være okay: Om at acceptere svære følelser

Dødsfald når man er barn følger med os videre i livet

Sorg – hvad siger man, når en ven har mistet