Psykologpraksis ved Elena Leah

Tlf.: 27346102 (Du er velkommen til at sende en sms)

Mail: Psykolog@ElenaLeah.dk

Strøget, Amagertorv 14B, 3. sal.

1160 København K

CVR.: 38729608

Når du går på Strøget / Amagertorv, vil du støde på skobutikken Scarpa. Her skal du gå igennem deres glasudstilling, hvorefter du ender i en hyggelig baggård.

Psykologpraksis

Her ses baggården man kommer ind i fra Strøget. For enden, bag om træet, kan elevatoren ses. På højre hånd derfra er der en trappe. Begge steder kan man ringe på “Heart House” og blive lukket ind. At min psykologpraksis ligger i en baggård på Strøget gør, at på trods af, at det er centralt, så er der stadig ro og anonymitet.

Psykologpraksis venteværelse

Der er to rolige venteværelser, hvor man kan læse et blad og sidde og slappe af før samtalen går igang. (OBS: Grundet covid-19 er alle blade fjernet i øjeblikket og man skal helst ankomme så tæt på aftalt tid som muligt.)

Psykologpraksis terapilokale

Vi kommer til at sidde i et hyggeligt og lyst lokale med bløde møbler og ro. I de kolde måneder byder jeg på te at varme sig på.

Udsigt
Praksis Baggård
Psykolog Elena Leah

Jeg går op i, at du føler dig tryg og taget imod. Når du ankommer første gang, vil du blive lukket ind af enten mig eller én af mine kollegaer. Enten tager jeg personligt imod dig idet du kommer ind, eller også kan du tage plads i venteværelset. Jeg giver dig en lille rundvisning i praksissen. Vi har naturligvis et badeværelse du kan benytte, og jeg serverer vand eller te, afhængig af årstiden. De efterfølgende gange sætter du dig blot i venteværelset og jeg kalder dig ind, når jeg er klar.

Jeg ser frem til at tage imod dig og hjælpe dig med dine udfordringer. Læs mere her om, hvordan terapisamtaler foregår hos mig, og book en tid her.