Elena Leah & Psykologerne

Tlf.: 27346102 (Du er velkommen til at sende en sms)

Mail: Psykolog@ElenaLeah.dk

Strøget, Amagertorv 14B, 3. sal.

1160 København K

Når du går på Strøget / Amagertorv vil du støde på skobutikken Scarpa. Her skal du gå igennem deres glasudstilling, hvorefter du ender i en hyggelig baggård.

Psykologpraksis

Her ses baggården man kommer ind i fra Strøget. For enden, bag om træet, kan elevatoren ses. På højre hånd derfra er der en trappe. Begge steder kan man ringe på “Heart House” og blive lukket ind. At vores psykologpraksis ligger i en baggård på Strøget gør, at på trods af, at det er centralt, så er der stadig ro og anonymitet.

Psykologpraksis venteværelse

Der er to rolige venteværelser, hvor man kan læse et blad og sidde og slappe af før samtalen går igang.

Psykologpraksis terapilokale

Vi kommer til at sidde i et hyggeligt og lyst lokale med bløde møbler og ro. I de kolde måneder byder vi ofte på te at varme sig på.

Udsigt
Praksis Baggård

Elena Leah & Psykologerne

Hos Elena Leah & Psykologerne går vi op i, at du føler dig tryg og taget imod. Når du ankommer første gang, vil du blive lukket ind af enten af din psykolog eller én af kollegaerne. Enten tager vi personligt imod dig idet du kommer ind, eller også kan du tage plads i venteværelset. Vi giver dig en lille rundvisning i praksissen. Vi har naturligvis et badeværelse du kan benytte, og vi serverer vand eller te, afhængig af årstiden. De efterfølgende gange sætter du dig blot i venteværelset og din psykolog kalder dig ind, når psykologen er klar.

Din psykolog ser frem til at tage imod dig og hjælpe dig med dine udfordringer. Læs mere om os her:

Læs mere her om, hvordan terapisamtaler foregår, og book en tid her.

CVR.: 38729608