Psykolog med ekspertise i terapi med unge søges til Elena Leah & Psykologerne

Er du på udkig efter et spændende og meningsfuldt arbejde som psykolog ? Så læs nærmere her! Elena Leah & Psykologerne er en veletableret psykologpraksis i indre København med fokus på varme og forandrende samtaler.

I vores praksis får du muligheden for at arbejde som samarbejdspsykolog. Du vil få en afgørende rolle, da du vil være med til at hjælpe vores klienter til større indsigt og livsglæde. Som samarbejdspsykolog vil du blive en del af vores dedikerede team af psykologer, som prioriterer faglig udvikling og en let kollegial stemning.

Primære ansvarsområder:

  • Som terapeut vil du have ansvaret for at tilbyde terapeutisk støtte og guidning til primært 15-35 årige. Dette indebærer at skabe et trygt og fortroligt rum, hvor du kan hjælpe de unge med at håndtere udfordringer, problemer og følelsesmæssige vanskeligheder. Mange kommer ind med manglende selvværd, depressive tanker, angst, stress og relationelle udfordringer. Men klienterne kan også komme med andre problematikker, som fx spiseforstyrrelser, sorg og LGBT+ udfordringer. Vi søger en psykolog, som er særligt interesseret i og kan varetage samtaler med de af vores klienter som er 12-20 år. Du kommer til at have 3-4 dage i praksissen og min. 10 klienter om ugen. (Bemærk at dette tager ca. 1-3 måneder at opbygge).
  • Udover individuelle samtaler, er der også mulighed for at du i mindre grad kan praktisere parterapi og familiesamtaler, hvis du finder dette interessant.
  • Elena Leah & Psykologerne sørger for klienterne til dig – udover terapien med dine klienter, står du selv for planlægningen af klientforløbene og tider med dine klienter.

Om dig

Vi søger en psykolog, der har gå-på mod og erfaring med terapeutisk arbejde med unge. Du kan lige som os se det store potentiale og glæde i at arbejde med unge. Du trives i at arbejde selvstændigt og styre din egen arbejdsuge, og du har øje for hvor dine styrker samt udviklingsmuligheder ligger.

Du er interesseret i at bidrage fagligt og kollegialt når vi mødes i teamet, og sætter pris på en personlig og let omgang med teamet.

Du har allerede et CVR-nummer eller har mod på at oprette et og sætte dig ind i, hvad det kræver at have en enkeltmandsvirksomhed (Vi skal nok hjælpe). Det vil være en fordel, hvis du kan tilbyde eftermiddags-, weekend-, eller aftentider min. 1 dag om ugen. Vi forventer, at du kan samarbejde med os i min. 1 år.

Autorisation er ikke et krav, men forudgående terapeutisk erfaring er vigtigt.

Om os

Vi er et team bestående af 3 psykologer og en skribent, som sætter pris på stor fleksibilitet og frihed i vores arbejde, samtidig med at vi nørder terapi.

Vores praksis holder til på Amagertorv 14B, København K, hvor der er et rart miljø med andre søde behandlere. (Se billeder her). Vi har hvert vores CVR-nummer og står individuelt for udgiften til lokale og sørger for eget regnskab, hvilket er simpelt i denne kontekst. Vi varetager selv kontakten med vores klienter og planlægningen af forløbene. Ligesom vi selv vælger, hvornår vores arbejdstider ligger og hvornår vi holder ferie/fri.

Praksissen sørger for, at du får en profil på www.Elenaleah.dk og bliver tilkoblet onlinekalenderen. Kalenderen består af et online bookingsystem samt automatiske samtalepåmindelser til klienterne. Udgifter til supervision, onlinekalender, markedsføring og hjemmeside sørger praksissen for. Pt. modtager vi gruppesupervision hver anden uge af Trine Garff med eksistentiel terapi som fundament. Vi beslutter i fællesskab, hvem der skal være vores supervisor.

Der vil være en grundig indføring i det praktiske og en prøveperiode med et par forløb. Vi sparrer løbende og værdsætter et varmt og inspirerende samarbejde. I praksissen har vi desuden relativ flad struktur, og siger højt hvis vi ønsker noget anderledes eller får spændende ideer. Det skal være sjovt og spændende at arbejde.

Læs mere om os her: Henriette, Kiva, Malou, Elena.

Vær opmærksom på, at vi kun søger kandidater med en cand. psych. uddannelse.

Samtaler afholdes løbende så send ansøgning samt CV snarest til Psykolog@elenaleah.dk
Vi ønsker at finde den rette samarbejdspsykolog til at starte hos os omkring 15. februar 2024


Psykolog blomst