Praktiske informationer

Kontakt

Psykolog@elenaleah.dk eller via sms 27346102. I henhold til persondataloven frarådes det at skrive personfølsomme oplysninger.

Priser

Individuel terapisamtale:

1010,-

Individuel terapisamtale med studierabat eller ungdomsrabat (under 30 år):

920,-

Individuel terapisamtale med lægehenvisning, uanset alder:

Skriftlig udtalelse

920,-

Min. en samtale + 600,-

En samtale varer 50 min. og inkluderer aftale af næste session – husk at have din kalender med.

Har du en lægehenvisning, kan du få en tid hos en psykolog med et ydernummer. Desværre kan det være svært at finde én og de har oftest min. 3 måneders ventetid. Derfor tilbyder vi nu også rabat til folk med en lægehenvisning.

Afbud og udeblivelse

Afbud meldes senest kl. 9.00 dagen før den planlagte samtale, via sms (Se din psykologs profil for at finde vedkommendes telefon nummer). Bemærk at det ikke er nok at ringe eller sende en mail. Ved afbud herefter eller udeblivelse betales et afbudsgebyr på 650,- for individuel samtale. Ved par- og familiesamtaler er afbudsgebyret 900,-

Betaling

Betaling foregår senest før sessionen starter, og kan være via mobilepay, (nr. 281200) banken eller kontant. Spørg efter oplysninger på forhånd, hvis en bankoverførsel ønskes.

Er terapi noget for mig?

Sommetider kan det være svært at vide, om terapi hos en psykolog er det rette for én. Hvordan foregår det, er mine problemer store nok, hvad kan jeg forvente? Det er helt naturlige spørgsmål, som du er mere end velkommen til at kontakte os omkring eller læse mere om her.

Terapien foregår i lyse og rolige lokaler inde i en hyggelig baggård på Strøget. Man går igennem en lille åbning, hvor man ender i en gård med skobutikken Scarpa. Der er mulighed for at tage en elevator op, eller en trappe på højre hånd. Der er en afslappet atmosfære samt god lydisolation. I de kolde måneder sørger vi for the, som vi kan varme os på.

Vi ser frem til at tage imod dig.

Strøget, Amagertorv 14B, 3.sal.

1160 København K

CVR.: 38 72 96 08