Nogle gange står det lysende klart, at der er behov for professionel hjælp. Det kan være, når angsten galoperer så meget, at man ikke kan komme ud af sin dør. Eller at depressionen tager helt over og inviterer selvmordstankerne indendørs.

Men er man ikke i en akut og althæmmende situation, er det faktisk ofte at folk spørger sig selv; Har jeg brug for terapi?

Terapisamtaler er ikke kun til, når man har det rigtig skidt. En klient sagde meget fint til mig forleden;

“Jeg tænkte faktisk; “Mhh. Har jeg brug for terapi?”. Jeg har det jo faktisk ret godt lige nu. Men jeg falder ned i nogle huller fra tid til anden. Og det er nu jeg har overskuddet til at gøre noget ved det”.

Har jeg brug for terapi? - Psykologpraksis
Min praksis i afslappede og hyggelige rammer

Du kan også booke en samtale hos mig, hvis du:

  • Ønsker at blive klogere på dig selv og blive den bedste udgave af dig
  • Har nogle gamle mønstre og vaner, som du ønsker at forstå og ændre på
  • Ønsker at “forberede” dig på at blive forældre en dag.
  • Har nogle ubearbejdede traumer, dødsfald, situationer, følelser, som titter frem engang imellem.
  • Der opstår ubehag episodevis, som du er blevet træt af. Det kan være en følelse af at være ked af uden helt at forstå hvorfor, angstfornemmelse i forbindelse med specifikke situationer, sociale udfordringer eller irritationer med familien.

Du er hjertens velkommen.

Hvis du stadig er i tvivl om du har brug for terapi, kan du altid booke en gratis kemisamtale. Her kan du få en fornemmelse af mig, og vi kan snakke sammen om, hvad du ønsker med samtalerne, før du beslutter dig.

Læs desuden mere om, hvordan terapi hos mig forløber her.

Jeg ser frem til at tage imod dig.

De bedste hilsener,

Elena