Lyt med her, når psykolog Cleoh Søndergaard, litterat Cecilie Larsen og jeg har en uformel snak i et podcastafsnit om skønlitteratur. Her deler Cecilie og jeg vores viden og egne oplevelser med, hvad det er skønlitteratur kan. Vi deler boganbefalinger, og vi fortæller om Litterære Terapisaloners rejse, og hvad deltagerne får ud af at være med.

Podcastafsnittet er en personlig og ærlig snak – jeg håber, at I vil lytte med og dele afsnittet med andre, som har skønlitteraturen tæt:

Afsnittet kan også høres via Apple Podcats her.

Litteraturanbefalinger og gratis adgang til lydbøger

Ønsker du endnu flere skønlitterære anbefalinger, kan du kigge på min blog, hvor jeg under tagget “Psykologens bogreol”, anbefaler litteratur. Derudover er min side Litteraturhuset.dk fyldt med skønlitterære anmeldelser fra både mig og andre boganmeldere. Eksempelvis anbefaler jeg denne bog, Mit arbejde, til mødre på barsel. Hvis du møder en ensomhed er jeg også særligt glad for. Den fortæller jeg mere om i afsnittet.

I forbindelse med dette podcastafsnit om skønlitteratur får du desuden mulighed for 45 dages gratis medlemskab hos Mofibo med rabatkoden “Cleoh”.

God læselyst.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *