I april var min makker, Cecilie Larsen, og jeg så heldige at få tildelt Andrés mindelegat i André Rothschilds navn. Mindelegatet har vi fået i forbindelse med vores projekt Litterære Terapisaloner.

André var en jævnaldrende kreativ og boblende person, som havde gang i mange spændende projekter, og som, ligesom Cecilie og jeg, holdte af at gå udover de gængse kunstneriske grænser ved at blande kultur og kunst. I hans navn blev skabt et mindelegat, som hvert år bliver tildelt unge med kreative kunst- og kulturprojekter. Udover at legatet er en reel støtte til Litterære Terapisaloner, som er Cecilies og mit hjertebarn, så er modtagelsen af legatet endnu en form for legitimering af projektets eksistensberettigelse.

Tak til holdet bag mindelegatet for at udvælge os, og for at afholde et fint arrangement til ære for André under coronavenlige rammer.

Desværre kommer hele arrangementet ikke til at ligge tilgengæligt online, eftersom det indeholder musikklip, som ikke må afspilles. Men nedenunder, kan I se Cecilie og jeg fortælle mere om hvad Litterære Terapisaloner er og hvad mindelegatet er blevet brugt til.


Læs mere om mindefonden her: https://mosaiske.dk/andres-mindelegat/


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *