Der sker mange nye ting i praksissen, så her får I en fælles opdatering.

Intensivt Narrativt Samtale kursus

Årsagen til, at man ikke har kunne booke en terapisamtale i uge 18 skyldes, at jeg har været på kursus. Selvom jeg efterhånden har en del kurser og en del erfaring, er kurser en god måde for mig at genopfriske gammel viden og gamle færdigheder samt cementere nyt. Jeg er vant til at arbejde narrativt i mine terapisamtaler, men kan ikke vente med at komme tilbage i praksissen og praktisere det endnu mere, her efter kurset er slut.

Nyheder: Psykolog - Narrative samtaler

Kurset foregik ved Narrative Perspektiver under psykolog Anne Saxtorph, som er en smadder dygtig, skarp og vittig formidler. Anne har mangeårs grundig erfaring, herunder fra Stolpegård og som underviser på DISPUK. Er man som behandler nysgerrig på det narrativ terapi, kan jeg kun anbefale Anne og hendes virksomhed.

Nyheder: Ny psykolog, kursus og artikel om selvværd
Ny psykolog på vej

Mange nye banker på døren og har brug for samtaler. Og selvom mange gerne venter på, at jeg igen tager nye ind til terapi, så har jeg det bedst med at kunne tilbyde hjælp, så snart man beder om den. Derfor er jeg på udkig efter en psykolog, som kan tage forløb i min praksis sammen med mig. Jeg har allerede afholdt enkelte samtaler og psykologer søger fortsat, men jeg stiller mig først tilfreds, når jeg har fundet en psykolog, som jeg er sikker på er smadder dygtig og empatisk. Samtidig skal psykologen passe ind i praksissens profil hvad angår fx. metode, og én som er glad for at arbejde med unge. Kriterierne sammenlagt skærer en del fra, men jeg giver ikke op. Derfor må jer, som venter på den nye psykolog væbne jer med tålmodighed lidt endnu. Og ellers er I altid velkomne til at skrive.

Jeg ser meget frem til at samarbejde med en psykolog og have endnu mere faglig sparring end jeg i forvejen har. Hvis du er psykolog og overvejer at blive del af min praksis, kan du læse mere på vores hjemmeside – samarbejdet ønskes indgået snarest muligt.

Særlig artikel om selvværd på vej

Som I ved, kommer der løbende nye artikler op på hjemmesiden fra psykologistuderende Elisabeth Halskov Jensen og mig. Den næste I kan glæde jer til, bliver en artikel om selvværd. Men det bliver en særlig én af slagsen. Elisabeth er gået i dybden med selvværd som tema og har en anderledes vinkel på det end den gængse, samtidig med, at jeg giver nogle konkrete værktøjer til, hvordan man øger et haltende selvværd. Den kan I godt glæde jer til.

Jeg håber I alle har en nydelig weekend.

Læs evt. vores sidste artikel, hvor Elisabeth skrev om transkønnethed.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *