Hvordan sommeren har set ud i praksissen

Vi er så småt ved at være på den anden side af de flestes sommerferie. Studierbøgerne er igang med at blive købt ind og regnfrakkerne fundet frem. Denne sommer er den første sommer, hvor jeg ikke har haft andre arbejdspladser sideløbende med praksissen, og sikke en fornøjelse det har været. I stedet for at holde ferielukket i juli, som de fleste psykologer gør, har vi holdt åbent. Det har været ekstra roligt i lokalerne ved storkespringvandet, da de andre behandlere har været væk. Derfor har det været dét mere særligt at have dybe og vigtige samtaler med en række skønne, unge mennesker.

Samtalerne har drejet sig om alt lige fra negative tanker og skoletræthed til sorg… og særligt kærestesorg. Ja, tilfældigvis har flere af samtalerne drejet sig om de mest lammende kærestesorger, og det har betydet meget for mig at kunne hjælpe unge igennem og komme ud på den anden side af noget, som føles så altomslugende og endegyldigt. Mere om det senere.

Psykologpraksis terapilokale - Samtaler

Praksissen har vokseværk – Nye psykologer er klar til at tage imod dig

Selvom der har været nedsat aktivitet i i lokalerne, har praksissen ikke stået stille. I stedet er den faktisk vokset. Jeg går meget op i, at jeg kan være 100% tilstede i mine samtaler og kan huske hver eneste af mine klienter og hvad vi snakker om. At snakke med mennesker og hjælpe dem i deres smerter er ikke blot et arbejde for mig – det er en del af min identitet og det der giver mit liv mening. Samtidig kan jeg ikke lide at sige til folk, at de desværre må kigge videre efter en anden psykolog, når nu de har valgt mig, fordi jeg simpelthen ikke har plads til flere. Derfor har jeg indgået et samarbejde med ikke mindre end to dygtige og smaddersøde psykologer. Vi arbejder alle tre under samme tag og brænder for at hjælpe unge.

Både Kiva og Nina er, som jeg selv, unge og dygtige psykologer med erfaring inden for samme terapeutiske metode, som jeg selv læner mig op af. Jeg har fået en del ansøgninger i forbindelse med min søgning efter samarbejdspsykologer, og de her to er håndplukket ud af en stor gruppe dygtige psykologer. De er begge allerede godt igang med livsændrende og hjertevarme samtaler. Og de har plads til flere. I kan læse mere om Kiva her.

Kommende indlæg om venskaber…. og forelskelse samt hjertesorg?

Selvom der har været summen i praksissen over sommeren, har vi holdt en pause med indlæggene på vores blog. Det bliver der snart lavet om på. Inden længe udgiver vores dygtige psykologistuderende og skribent, Elisabeth, et indlæg om venskaber. Her bliver vi klogere på, hvad forskningen siger om venskaber og Elisabeth kommer til at diskutere venskabet ud fra kendte filosofiske termer. Jeg har fået lov til at smugkigge og kan fortælle, at det bliver et rigtig godt indlæg!

Samtaler - venner

Inspireret af sommerens terapisamtaler pønser jeg selv på at skrive et indlæg om forelskelse og kærestesorger. Det er noget, som mange voksne nemt kan negligere når de har været i et langt forhold. Endda grine lidt af. Men for den der står i det, kan det være altomslugende. Min plan er at skrive om emnet og dele liiiiidt ud af mine egne personlige erfaringer.nStay tuned.

Vi ses i praksissen.

De bedste hilsener,

Elena 🙂


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *