Psykologistuderende - Lise Hagen

Jeg hedder Lise (f. 1998), og jeg er i øjeblikket i gang med den sidste del af bacheloruddannelsen i Psykologi på Københavns Universitet. Og så skriver jeg artikler til bloggen her på siden.

Jeg interesserer mig for mange dele af psykologien, der jo spænder over mange videnskabelige discipliner. Særligt er jeg optaget af de mere humanistiske og sociokulturelle retninger såsom den narrative psykologi, eksistenspsykologien, fænomenologisk psykologi og poststrukturalisme. Kort sagt interesserer disse mig, fordi de beskæftiger sig med oplevelsen af at være et menneske og samfundets indflydelse på den oplevelse. På studiet er jeg også aktiv i studenterpolitik, hvor jeg blandt andet engagerer mig i at styrke trivslen på studiet. Udover at være psykologistuderende er jeg også meget interesseret i scenekunst, teater og musik, og så elsker jeg at rejse og sejle og drømmer om en dag at tage på langturssejlads.

Her på siden kan du læse mine artikler om alverdens psykologiske emner, der er relevante i et ungdomsliv. Du kan læse mine artikler her – god læselyst!

Jeg har bla. skrevet artiklerne:

Mørket udenfor og mørket indeni – vinterdepression