Det er med stor glæde, at jeg fra denne uge åbner op for flere senere tider. Fremadrettet vil man også kunne vælge mellem kl. 14. og kl. 15 hver tirsdag og torsdag. På trods af, at det er normalt at tage fri fra skole og arbejde for at komme til psykolog, forstår jeg også ønsket om at minimere fravær. Derfor er eftermiddagstiderne også forbeholdt dem, som netop har svært ved at komme på andre tidspunkter.

Derudover vil jeg igen invitere nuværende klienter til at medbringe sin kalender til samtalerne igen. Flere glemmer at bestille en tid i travlhedens storm, hvilket nogle gange medfører, at der går for lang tid mellem sessionerne. Forskning viser, at det terapeutiske udbytte af psykologsamtaler tilvejebringes af et kontinuerligt arbejde.

Jeg ser frem til næste gang – vel mødt.

Du kan booke din næste tid her.

Kategorier: Praktisk

Psykolog Elena Leah

Psykolog Elena Leah

Jeg hedder Elena Leah (f. 1989) og er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2015 med fokus på klinisk- og socialpsykologi. Jeg er specialiseret i unge (15-35 årige) og de problematikker de støder på. Dette via mit studie, samt gennem mine arbejdspladser, som er listet nederst.

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *