Er du psykologistuderende og har du interesse i formidling af psykologiske emner? Har du en flydende pen og kan du arbejde selvstændigt? Så er det måske dig vi søger.

Elena Leah & Psykologerne holder til i indre København. Vi er tre unge psykologer, som er specialiseret i ungdoms- og studieliv. Vi tilbyder terapisamtaler til unge mellem 15-35 år, og arbejder med mangeartede problemer. Vi læner os op ad den narrative og eksistentielle terapimetode, men prioriterer at tilpasse vores metode til den individuelles behov og problematikker.

Vores klienter følger med på hjemmesidens blog (se mere her: https://elenaleah.dk/blog/), hvor diverse artikler samt boganbefalinger løbende bliver lagt op. Nu søger vi dig, som vil være med til at bidrage med artikler til vores klienter. Du kommer til at skrive hjemmefra, du får indflydelse på, hvad du skriver om, og du får indblik i terapeutiske samtaler og hvordan det er at drive en psykologpraksis. Og så skal du naturligvis med til vores sociale arrangementer.

Artiklerne du skriver skal være informerende og i øjenhøjde med vores unge. En artikel skal indeholde videoer, billeder, bog,- podcast,- eller filmanbefalinger relateret til emnet.

Vi leder efter dig som:

  • Er psykologistuderende på min. 4 semester.
  • Har en bred interesse i psykologiske tematikker og synes, at narrativ og eksistentielle forståelsesrammer taler ind i din forståelse af verden og mennesker.
  • Er velformuleret, kan formidle på en spændende og levende måde, og som har styr på korrekturen.
  • Vil skrive 1-2 artikler om måneden på min. 2 sider tekst stykket.
  • Er initiativrig og kan arbejde meget selvstændigt.
  • Kan forblive i stillingen min. et halvt år.
  • …. det er en fordel, hvis du har kenskab til SEO, men det er ikke et krav.

Du vil blive honoreret 550,- pr. artikel. Ved boganmeldelser få du bogen + 150,- oveni. Der er mulighed for lønstigning efter et halvt år.

Send CV, beskrivelse af dig selv, forslag til emner du kunne skrive om samt eventuelt tidligere skrevet materiale til Psykolog@ElenaLeah.dk . Spørgsmål rettes til samme mail.

Vi håber at finde dig til start aug./sep., søg stillingen nu.