OBS: Danna tager ikke nye klienter ind.

Læs mere om Henriette og Elena ved behov for psykolog.

Psykolog Danna Jørgensen

Jeg er psykolog og jeg hjælper 15-35årige der har kæmper med stress, angst og alt det andet svære i livet så du kan komme tættere på et liv med ro, glæde og mening.

Det kan være, at du lige nu oplever at have angst, ked af det hed, eller store bekymringer inde på livet. Uanset hvad du står med, skal du vide at du ikke er alene. Det er menneskeligt at kæmpe med livet, og vi kommer alle sammen til at opleve at stå i noget svært hen ad vejen. Jeg ser livet som én lang læringsrejse. Som psykolog er det min fornemmeste opgave at hjælpe dig på vej, så du kan finde tilbage til dig selv, og leve det liv du ønsker.


Jeg hjælper dig med at forstå dig selv og dine tanke- og handlemønstrer, så du kan gå fra en følelse af at ”sidde fast” til at opleve ægte forandring.

I terapien vil vi sammen udforske det svære du står i lige nu, og reflektere over nye veje at gå, så du kan opleve at leve et liv med glæde og mening.

Jeg arbejder f.eks. med følgende emner:

 • Selvværd og selvforståelse
 • Bekymringer og behandling af angst
 • Nedtrykthed og depression behandling
 • Selvmordstanker
 • Stress og studietræthed
 • Identitet og værdier
 • Tanker om udseende
 • Ensomhed
 • Grænsesætning
 • Mindfulness

Arbejdserfaring

 • Frederiksberg Hospital, psykolog for unge og voksne med angst og depression
 • Psykolog i Væksthuset for udsatte unge uden arbejde
 • PPClinic, psykolog for unge og voksne med stress, angst og depression
 • Sind, Psykolog for unge
 • MentorDanmark, Mentor for elever i folkeskole og gymnasie
 • Røde Kors UngPåLinje, telefonrådgivning for børn og unge
 • Narrative Perspektiver, Praktikant og terapeut for unge og voksne

Jeg holder mig opdateret via kurser, foredrag og bøger. Jeg modtager supervision ved erfarne psykologer.

Som psykolog er jeg underlagt tavshedspligt. Det betyder, at alt jeg hører i den terapeutiske praksis bliver behandlet fortroligt. Herudover følger jeg psykologloven samt de Etiske Principper for Nordiske Psykologer.