Praksissen er åben for at indgå samarbejde med dygtige og dedikerede psykologer. Hvis du mener, at du passer ind i vores praksis og har et stort hjerte for ungeområdet, er du velkommen til at kontakte os.

Praksissen holder til i lyse lokaler i hjertet af København K. Her tilbydes primært individuelle terapisamtaler til unge samt forældre-ung samtaler. De unge kommer ofte med udfordringer med selvværd, depressive tanker, angst, stress og relationelle vanskeligheder, men også andre emner som sorg, LGBT+ mm. Vores metodiske ståsted er som udgangspunkt narrativ terapi, men vi er åbne for andre tilgange også og arbejder selv eklektisk.

Herudover tilbydes gruppeterapi under projektet Litterære Terapisaloner, som er et gruppeterapeutisk tilbud forankret i skønlitteraturen.

Praksissen består af Psykolog Henriette Sievers, psykolog Elena Leah, skribent stud. psych. Lise Hagen samt litterat Cecilie Rahbæk Larsen.

Ved interesse er der mulighed for at modtage psykologirelevante bøger i bytte for anmeldelser på hjemmesiden. Dette skyldes det samarbejde praksissen har med samtlige danske forlag.

Der kan ikke fastsættes et eksakt klientantal på forhånd, men der vil arbejdes på at du kan få flest muligt klienter. Samarbejdet indebærer, at du kan tage min. 8 klienter om ugen, hvilket betyder at du skal have min. 8 tider at tilbyde om ugen i din kalender fra start. På sigt kan samarbejdet potentielt medføre en deltids/fuldtidsposition.

Om dig

  • Du brænder for det terapeutiske område og ønsker at hjælpe unge og deres forældre.
  • Du arbejder meget selvstændigt, er initiativrig og servicemindet. Samtidig ønsker du, at indgå i praksissen, som kollega, der deltager i det sociale liv og den faglige sparring.
  • Du er i stand til at vurdere inden for hvilke områder, du har tilstrækkelige kompetencer, samt hvor du kan have godt af at videreudvikle dig.
  • Du har allerede et CVR-nummer eller har mod på at oprette et og sætte dig ind i, hvad det kræver at have en enkeltmandsvirksomhed (Jeg skal nok hjælpe).
  • Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du kan tilbyde eftermiddags-, weekend-, eller aftentider.
  • Du skal kunne tage min. 8 klienter om ugen.
  • Autorisation er ikke et krav – vi starter alle et sted.

Praktisk

Praksissen holder til på Amagertorv 14B, København K, hvor der er et skønt miljø med andre søde behandlere. Du vil have dit eget CVR-nummer, stå for udgiften til lokale og sørge for eget regnskab, hvilket er simpelt i denne kontekst. Du varetager selv kontakten med dine klienter og planlægningen af forløbene. Ligesom du selv vælger, hvornår dine tider kommer til at ligge.

Du kommer til at få en profil på www.Elenaleah.dk og bliver tilkoblet onlinekalenderen. Kalenderen består af et online bookingsystem samt automatiske samtalepåmindelser til klienterne. Udgifter til supervision, onlinekalender, markedsføring og hjemmeside sørger praksissen for. Pt. modtager vi gruppesupervision af Trine Garff med eksistentiel terapi som fundament.

Der vil naturligvis være en grundig indføring i det praktiske og en prøveperiode med et par forløb. Vi sparrer løbende og værdsætter et varmt og inspirerende samarbejde, hvor det faglige samt sociale er i fokus. I praksissen har vi desuden relativ flad struktur, og siger højt hvis vi ønsker noget anderledes eller får spændende ideer. Det skal være sjovt og spændende at arbejde.

Samtaler afholdes løbende, men send ansøgning samt CV senest d.22. marts 2022 til Psykolog@elenaleah.dk

Spørgsmål rettes også hertil.