Praksissen er åben for at indgå samarbejde med dygtige og dedikerede psykologer. Hvis du mener, at du passer ind i vores praksis og har et stort hjerte for ungeområdet, er du velkommen til at kontakte os.

Praksissen holder til i lyse lokaler ved Storkespringvandet i hjertet af København. Her tilbydes primært individuelle terapisamtaler til børn og unge, samt forældre-barn samtaler. De unge kommer ofte med udfordringer med selvværd, depressive tanker, angst, stress og relationelle vanskeligheder, men også andre emner som sorg, LGBT+ mm.

Herudover tilbydes gruppeterapi under projektet Litterære Terapisaloner, som er et gruppeterapeutisk tilbud forankret i skønlitteraturen.

Praksissen består af psykolog Elena Leah, psykolog Kiva Maria Krohn, skribent stud. psych. Elisabeth Halskov Jensen samt litterat Cecilie Rahbæk Larsen.

Ved interesse er der mulighed for at modtage psykologirelevante bøger i bytte for anmeldelser på hjemmesiden. Dette skyldes det samarbejde praksissen har med samtlige danske forlag.

Da dette er praksissens første samarbejde omkring individuelle samtaler, kan der ikke fastsættes et eksakt klientantal på forhånd. Derfor skal samarbejdet ses som et ekstra arbejde/erfaring ved siden af en anden indtægt, eller som en indgang for dig som er på dagpenge. På sigt kan samarbejdet potentielt medføre en deltids/fuldtidsposition ved interesse. På nuværende tidspunkt er efterspørgslen stødt voksende med ventelister og unge, som venter på, at du kan tage imod dem (:

Om dig

  • Du brænder for det terapeutiske område og ønsker at hjælpe børn, unge og deres forældre.
  • Du arbejder selvstændigt og er initiativrigt.
  • Du er faglig ansvarlig og kan arbejde struktureret.
  • Du er i stand til at vurdere inden for hvilke områder, du har tilstrækkelige kompetencer, samt hvor du kan have godt af at videreudvikle dig.
  • Du har allerede et CVR-nummer eller har mod på at oprette et og sætte dig ind i, hvad det kræver at have en enkeltmandsvirksomhed (Jeg skal nok hjælpe).
  • Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du kan tilbyde eftermiddags-, weekend-, eller aftentider.
  • Du skal gerne kunne tage min. 12 klienter om ugen.
  • Autorisation er ikke et krav – vi starter alle et sted.

Praktisk

Praksissen holder til på Amagertorv 14B, København K, hvor der er et skønt miljø med andre søde behandlere. Du vil have dit eget CVR-nummer, stå for udgiften til lokale og sørge for eget regnskab, hvilket er simpelt i denne kontekst. Du varetager selv kontakten med dine klienter og planlægningen af forløbene. Ligesom du selv vælger, hvornår dine tider kommer til at ligge.

Du kommer til at få en profil på www.Elenaleah.dk, mailadresse og bliver tilkoblet onlinekalenderen. Kalenderen består af et online bookingsystem samt automatiske samtale påmindelser til klienterne. Udgifter til supervision, onlinekalender, markedsføring og hjemmeside sørger praksissen for.

Der vil naturligvis være en grundig indføring i det praktiske og en prøveperiode med et par forløb. Vi sparrer løbende og værdsætter et varmt og inspirerende samarbejde, hvor det faglige er i fokus.

Samtaler afholdes løbende. Send ansøgning samt CV til Psykolog@elenaleah.dk

Spørgsmål rettes også hertil.