OBS: Grundet stor efterspørgsel har jeg fra d. 1. januar 2019 lukket for nye klienter

Hvis du er interesseret i en tid på sigt eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig på Kontakt@Elenaleah.dk og komme på venteliste.

Tidligere og nuværende klienter er velkomne til at kontakte mig mhp. en ny session. Bemærk at du som nuværende klient skal have din kalender med til sessionen, så vi kan aftale en ny tid på den måde, da jeg har været nødt til at lukke ned for bookingsystemet.

Er terapi noget for mig?

Sommetider kan det være svært at vide, om terapi er det rette for én. Hvordan foregår det, er mine problemer store nok, hvad kan jeg forvente.. Det er helt naturlige spørgsmål, som du er mere end velkommen til at kontakte mig omkring eller læse mere om her.

Terapien foregår i lyse og rolige lokaler inde i en baggård på strøget, hvor der er sørget for en afslappet atmosfære samt god lydisolation. I de kolde måneder sørger jeg for økologisk the, som vi kan varme os på.

Praktiske informationer

Jeg kan kontaktes på: Psykolog@elenaleah.dk eller via sms på 27 34 61 02, hvor jeg svarer inden for 24 timer. I henhold til persondataloven frarådes det at skrive personfølsomme oplysninger. Af samme årsag tilbyder jeg ikke onlineterapi / netterapi.

Afbudsregler: Afbud meldes senest kl. 9.00 dagen før den planlagte session. Ved afbud herefter betales et afbudsgebyr på 500,-

Betaling: Betaling foregår senest før sessionen starter, og kan være via mobilepay: 27 34 61 02, banken eller kontant. Spørg efter oplysninger, hvis en bankoverførsel ønskes.

Pris: 750,- for unge under 31 år samt studerende. 900,- for alle andre. En session varer 50 min. og inkluderer aftale af næste session.

Strøget, Amagertorv 14B
1160 København K

CVR.: 38 72 96 08