Praktiske informationer

  • Kontakt: Psykolog@elenaleah.dk eller via sms 27346102. I henhold til persondataloven frarådes det at skrive personfølsomme oplysninger.

  • Pris:

800,- for unge under 30 år samt studerende.

950,- for alle andre.

En session varer 50 min. og inkluderer aftale af næste session – husk at have din kalender med.

  • Afbudsregler: Afbud meldes senest kl. 9.00 dagen før den planlagte session, via sms (27346102). Bemærk at det ikke er nok at ringe eller sende en mail. Ved afbud herefter betales et afbudsgebyr på 600,-
  • Betaling: Betaling foregår senest før sessionen starter, og kan være via mobilepay, (27346102) banken eller kontant. Spørg efter oplysninger på forhånd, hvis en bankoverførsel ønskes.

Er terapi noget for mig?

Sommetider kan det være svært at vide, om terapi er det rette for én. Hvordan foregår det, er mine problemer store nok, hvad kan jeg forvente? Det er helt naturlige spørgsmål, som du er mere end velkommen til at kontakte mig omkring eller læse mere om her.

Terapien foregår i lyse og rolige lokaler inde i en hyggelig baggård på Strøget. Man går igennem en lille åbning, hvor man ender i en gård med skobutikken Scarpa. Der er mulighed for at tage en elevator op, eller en trappe på højre hånd. Der er en afslappet atmosfære samt god lydisolation. I de kolde måneder sørger jeg for økologisk the, som vi kan varme os på.

Jeg ser frem til at møde dig.

Strøget, Amagertorv 14B, 3.sal.

1160 København K

Baggården man kommer ind i fra Strøget. For enden kan elevatoren ses, og på højre hånd er der en trappe. Begge steder kan man ringe på "Heart House" og blive lukket ind.
Der er to rolige venteværelser, hvor man kan læse et blad og sidde og slappe af før sessionen går igang. (Grundet covid-19 er alle blade fjernet i øjeblikket.)
Vi kommer til at sidde i et hyggeligt og lyst lokale med bløde møbler og ro.

CVR.: 38 72 96 08