Ønsker du at booke en tid, kan du kontakte mig på Psykolog@elenaleah.dk. Du er også velkommen til at skrive dine oplysninger i nedenstående mail – så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. 

Er terapi noget for mig?

Sommetider kan det være svært at vide, om terapi er det rette for én. Hvordan foregår det, er mine problemer store nok, hvad kan jeg forvente.. Det er helt naturlige spørgsmål, som du er mere end velkommen til at kontakte mig omkring eller læse mere om her.

Terapien foregår i lyse og rolige lokaler inde i en hyggelig baggård på strøget. Der er sørget for en afslappet atmosfære samt god lydisolation. I de kolde måneder sørger jeg for økologisk the, som vi kan varme os på.

Praktiske informationer

OBS: Grundet situationen med corona / COVID-19 tilbyder jeg kun terapi online pt.

Jeg kan kontaktes på: Psykolog@elenaleah.dk. I henhold til persondataloven frarådes det at skrive personfølsomme oplysninger.

Pris: (ændring pr. 01.01. 2020) 800,- for unge under 30 år samt studerende. 950,- for alle andre. En session varer 50 min. og inkluderer aftale af næste session – husk at have din kalender med.

Afbudsregler: Afbud meldes senest kl. 9.00 dagen før den planlagte session. Ved afbud herefter betales et afbudsgebyr på 600,-

Betaling: Betaling foregår senest før sessionen starter, og kan være via mobilepay, banken eller kontant. Nummeret til mobilepay udleveres, så snart der er booket en session. Spørg efter oplysninger, hvis en bankoverførsel ønskes.

Strøget, Amagertorv 14B
1160 København K

Terapilokale

CVR.: 38 72 96 08