Modtag en mail, når jeg igen har ledige tider:

Når du har trykket “subscribe” lander du på en bekræftelsesside. Hvis dette ikke er tilfældet, så send en mail til psykolog@elenaleah.dk med titlen “venteliste”. 

Slut marts 2019 går jeg på barsel. Deraf er bookingsystemet lukket ned i mellemtiden. Jeg ser frem til at komme tilbage igen, når jeg er klar, og byde gamle, såvel som nye, klienter velkommen. Vil du have automatisk besked, når der igen er mulighed for at booke en tid, så skriv din mail i boksen foroven eller en mail til psykolog@elenaleah.dk med titlen “venteliste”.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig på samme mail, men forvent at der kan gå noget tid før jeg vender tilbage.

Er terapi noget for mig?

Sommetider kan det være svært at vide, om terapi er det rette for én. Hvordan foregår det, er mine problemer store nok, hvad kan jeg forvente.. Det er helt naturlige spørgsmål, som du er mere end velkommen til at kontakte mig omkring eller læse mere om her.

Terapien foregår i lyse og rolige lokaler inde i en baggård på strøget, hvor der er sørget for en afslappet atmosfære samt god lydisolation. I de kolde måneder sørger jeg for økologisk the, som vi kan varme os på.

Praktiske informationer

Jeg kan kontaktes på: Psykolog@elenaleah.dk. I henhold til persondataloven frarådes det at skrive personfølsomme oplysninger. Af samme årsag tilbyder jeg ikke onlineterapi / netterapi.

Afbudsregler: Afbud meldes senest kl. 9.00 dagen før den planlagte session. Ved afbud herefter betales et afbudsgebyr på 500,-

Betaling: Betaling foregår senest før sessionen starter, og kan være via mobilepay, banken eller kontant. Nummeret til mobilepay udleveres, så snart der er booket en session. Spørg efter oplysninger, hvis en bankoverførsel ønskes.

Pris: 750,- for unge under 31 år samt studerende. 900,- for alle andre. En session varer 50 min. og inkluderer aftale af næste session – husk at have din kalender med.

I forbindelse med min barsel, er jeg ikke til rådighed telefonisk. Dette gælder også tidligere klienter.

Strøget, Amagertorv 14B
1160 København K

CVR.: 38 72 96 08