OBS: Jeg har igen åbent for nye klienter – Kom til inden for en uge

Mange oplever lange ventetider hos psykologer, hvis man skal igennem til en psykolog med en lægehenvisning. Det kan tage helt op til et halvt år at komme til, hvilket er frustrerende, når man endelig har besluttet sig for at gøre noget ved sine udfordringer. Det er vigtigt at handle, mens man har modet. Kontakt mig og kom til inden for en uge.

Er terapi noget for mig?

Sommetider kan det være svært at vide, om terapi er det rette for én. Hvordan foregår det, er mine problemer store nok, hvad kan jeg forvente.. Det er helt naturlige spørgsmål, som du er mere end velkommen til at kontakte mig omkring eller læse mere om her.

Terapien foregår i lyse og rolige lokaler inde i en baggård på strøget, hvor der er sørget for en afslappet atmosfære samt god lydisolation. I de kolde måneder sørger jeg for økologisk the, som vi kan varme os på.

Praktiske informationer

Jeg kan kontaktes på: Psykolog@elenaleah.dk eller via sms på 27 34 61 02, hvor jeg svarer inden for 24 timer. I henhold til persondataloven frarådes det at skrive personfølsomme oplysninger. Af samme årsag tilbyder jeg ikke onlineterapi / netterapi.

Afbudsregler: Afbud meldes senest kl. 9.00 dagen før den planlagte session. Ved afbud herefter betales et afbudsgebyr på 500,-

Betaling: Betaling foregår senest før sessionen starter, og kan være via mobilepay: 27 34 61 02, banken eller kontant. Spørg efter oplysninger, hvis en bankoverførsel ønskes.

Pris: 750,- for unge under 31 år samt studerende. 900,- for alle andre. En session varer 50 min. og inkluderer aftale af næste session.

Strøget, Amagertorv 14B
1160 København K

CVR.: 38 72 96 08