“Mit forløb med Elena har været en øjenåbner på mange måder. Takket være hende har jeg fået løsnet de knuder der har fyldt hos mig gennem lange periode og i særdeleshed de sidste 10 år. Samtidig har hun givet mig forståelsen af mit handlemønster, og givet mig modet til at ændre mønstrene. 

Igennem vores samtaler har Elena været lyttende og forstående, og der har været plads til at kunne smile af nogle ting. For mit vedkommende har jeg på intet tidspunkt haft svært ved at åbne mig op overfor Elena lige meget hvad vi snakkede om, og det skyldes hendes behagelige væsen, og måden hun er på.  

Jeg har følelsen af at ord er overflødige når jeg skal beskrive mit forløb hos Elena. For det har været virkelig godt, i særdeleshed fordi hun har hjulpet mig, til at kunne hjælpe mig selv.”

Mathias  

 

Da jeg startede hos Elena var det for at få afklaret noget angst og stress, der fik min hverdag til at være meget tungere, end den behøvede. Elena var god til at lytte respektfuldt, og sætte spørgsmålstegn ved ting, jeg ikke selv kunne. Hun fik løsningen af mine problemer til at være et samarbejde mellem hende og jeg, hvilket lettede byrden betydeligt.

Jeg er evigt taknemmelig over for Elena, og det tålmodige, rolige samarbejde. Jeg ville ikke være, hvor jeg er nu, uden hendes hjælp.”

Anonym, studerende

 

“Efter to år kunne jeg ikke holde det ud mere. Jeg var ked af det hver dag, græd over de mindste ting og var hele tiden sur på mine nærmeste. Det hjalp slet ikke, at jeg ikke vidste hvad der var galt. Jeg følte mig uduelig. Jeg gad ikke vente på en psykolog gennem lægen, så jeg fandt Elena. Det er jeg meget glad for. Efter nogle gange fik Elena mine øjne op for, at jeg var virkelig ensom og havde lavt selvværd. Elena guidede mine tanker i de rigtige baner og jeg fik forståelse for min situation. Jeg begyndte at tro mere på mig selv og lavede ændringer i mit liv. Jeg synes det er vildt at tænke på, hvor jeg startede henne, og hvor jeg er nu. Mine forældre og veninder har fået en fornyet og glad udgave af mig igen, og det er med stor taknemlighed at jeg tænker tilbage på mit forløb hos Elena.”

Anonym, studerende

 

“Jeg var ung og havde livet foran mig, ikke tid til stress. Da jeg sidste sommer besvimede under en cykeltur, stod det klart – jeg skulle bruge hjælp. Hjælpen kom uventet fra Elena, hospitaler hjalp ikke, men samtaler med Elena fik struktureret min hverdag, og jeg fik mod på at komme igennem dagen, og finde årsagen til hvorfor det var gået galt, og hvordan vi fik arbejdet videre så jeg fik det godt igen.

Når jeg tænker på det år der er gået, har jeg udviklet mig. En ting er sikkert, det havde jeg ikke kunne gøre uden mine samtaler hos Elena. Samtalerne med Elena har fået mig til at reflektere og være nysgerrig på livet igen. Den trygge og respektfulde proces der har været hos Elena, gør at jeg tænker tilbage på mit psykolog forløb som værende udbytterigt og lærerigt.

Uden Elena var jeg aldrig kommet så langt som jeg er nu. Jeg er dybt taknemmelig for Elena har stået ved min side når det hele har været svært.”

Af hjertet TAK – Ditte, studerende

 

“Jeg har prøvet forskellige psykologer så det var rart at prøve en ung psykolog. Rigtig god energi, stor omsorg og Elena har været forstående uanset hvor skør min situation var. Det har været en stor lettelse at kunne snakke om ting som normalt er tabubelagte, og opleve forståelse og forklaring. Jeg troede jeg var ved at blive skør og turde ikke snakke med nogen andre om det, men Elena har bare været der 100%. Du ved jeg er fan af dig Elena! Tak!”

Anonym, studerende

 

“Vi fik anbefalet Elena af nogle bekendte, vis pige havde haft stor glæde af at gå hos Elena. Vores egen fik en dyb depression, som endte ud med behandling i psykiatrien. Processen derude var rodet, usikker og vi stod som forældre målløse og magtesløse over hvad vores datter skulle gennem. Elena blev et stabilt og trygt sted, hvor vores datter kunne få sat ord på de svære følelser og komme præcis som den hun er. Måske var den psykiatriske behandling nødvendig, men for os og vores datter var det lettere at komme igennem med Elena ved vores side.”

Familien Svendsen

 

“Jeg har gennem mit liv været forbi en god håndfuld psykologer, læger og psykiatere, så da min veninde anbefalede Elena efter selv at have gået hos hende, var jeg ret skeptisk. Ikke kun fordi jeg havde ret meget mistet håbet, men også fordi Elena ville være den yngste fagperson jeg er kommet til – på alder med mig selv. Mine fordomme og mistet håb blev gjort til skamme. Jeg er glad for at jeg tog chancen. Elena gav mig det jeg havde brug for. Jeg har aldrig følt mig så tryg og set før. Elena blev en fast følgesvend fremfor en distanceret professionel. Hun tilbød mig helt nye perspektiver på mig selv og mit liv. Langsomt men sikkert fik vi ryddet op og ryddet ud, og jeg står nu det stærkeste sted i mit liv nogensinde.

Tak!”

Rikke

 

“Jeg har aldrig tidligere talt med en psykolog. Endelig nåede jeg til et tidspunkt i mit liv hvor jeg var klar til det, og jeg føler virkelig, at jeg var heldig, at det rent tilfældigt lige var Elena jeg fik googlet mig frem til.

Jeg havde én formodning om hvad samtalerne skulle indeholde– det kom de også til, men fokusset blev også noget andet end det jeg havde forventet. Det var til gengæld lige det jeg havde behov for. Elena hjalp mig til at se ting ud fra forskellige vinkler og blive klogere på mig selv, men hvad der var alder vigtigst for mig, så følte jeg mig altid anerkendt og forstået af hende. Derudover har det været SÅ befriende at kunne sidde og grine sammen med sin psykolog, når ting omkring mig blev for absurde til, at man kunne gøre andet.”

Anonym